Calgary och San José ska göra upp under natten, och jag väljer att ta ställning för ena laget.

Calgary kommer från ett rejält bottennapp senast då man förlorade mot Edmonton hemma med 3-8. Man gjorde en svag match och gästerna var det bättre laget, och nu är det bara att ladda om inför denna fight.
I truppen finns det hög kvalitet i form av Lindholm, Gaudreau, Monahan och Tkachuk för att nämna några, så laget håller bra kvalitet.
Nu är det hemmaplan igen och man har gjort det okej genom att vinna 13/25 matcher. Jag ser det dock som ett plus här då gästerna varit riktigt svaga på bortaplan.
Skada finns på Välimäki, så läget i laget är bra.

San José kommer med svag form då man bara vunnit en av de fem senaste matcherna. Senas blev det en 0-3 förlust hemma mot Tampa Bay där man innan dess förlorade hemma mot Vancouver med 2-5. Båda dessa förluster kom på hemmaplan och där har man presterat bra då man vunnit hälften av sina 28 matcher. Nu är det dock bortaplan som gäller här och då är facit bedrövligt med bara åtta segrar på 25 matcher, något som betyder att man plockat minst poäng i hela conferencen. Man kommer inför denna matchen med fem raka förluster på bortaplan där man också släppt in en del mål, och med tanke på att hemmalaget håller hög klass offensivt så kan detta bli en tuff match.
Man har även skador på viktiga spelare som Couture och Herlt som ligger tvåa och trea i den interna poängligan. Även Kellman och Prout saknas, så man är helt klart försvagade.

Calgary är det bättre laget här och med tanke på att man har ett bättre skadeläge samtidigt som man har hemmaplan i matchen så tror jag man vinner denna matchen redan på ordinarie tid.

Rittich (Unconfirmed) - Dell (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos Casumo , 888sport , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip