Topplaget Carolina tar emot Buffalo som överraskat positivt natten till lördag, en på förhand knepig uppgift för hemmalaget.

Carolina tillhör ett av ligans absolut bästa lag och man har även startat säsongen på ett bra sätt då man ligger trea i conferencen.
Ser man på truppen så finns det både fin spets och bredd i laget, så som lag är man starka på samtliga positioner.

Man kommer med tre raka segrar till detta mötet där man skapat en hel del lägen i samtliga matcher. Det ska dock nämnas att man haft svårt att stänga matcherna, och samtliga matcher har vunnit efter förlängning eller straffar.
Natten till fredagen gick man en tuff match mot Tampa Bay där det krävdes just straffar för att utse en vinnare, och då denna matchen kommer tätt inpå så köper jag inte att man ska bli solklara favoriter.
Pacioretty saknas samtidigt som Kase är tveksam.

Buffalo har varit en positiv överraskning hittills då man vunnit sju av tio matcher, ett riktigt starkt facit, och man är en poäng bakom Carolina i tabellen.
Tre raka segrar har man i ryggen där man senast slog Pittsburgh med 6-3 på hemmais, så formen är intakt, och på dessa matcher har man gjort hela 17 mål under ordinarie tid.
Nu väntar dock bortais men där har man faktiskt visat att man kan utmana även de bättre lagen i ligan då man slagit både Edmonton och Calgary på resande fot, och hittills har man vunnit tre av sina fyra bortamatcher.

Ser man på truppen så är man en bit från hemmalagets kvalitet, men med formen på topp så ska man inte underskattas då det trots allt finns spelare som Dahlin, Olofsson, Thompson och Skinner i laget.
Saknas gör Jokiharju och Lyubushkin samtidigt som Samuelsson är tveksam.

Carolina ska med all rätt vara favoriter i denna matchen men då man gick en tuff match mot Tampa Bay för bara ett dygn sen så tycker jag man blir alldeles för hårt betrodda då gästerna kommer utvilade och med bra form, och här går jag på bortaseger i matchen.

Andersen (Unconfirmed) - Comrie (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip