Mycket NHL under natten till söndag och här riktar jag in mig på matchen mellan Carolina och LA Kings där hemmalagets segerchanser ska vara goda.

Carolina kommer från en riktigt stabil insats senast då man vann med 3-0 mot Arizona, en klart svårare match än man har här.
Det var lagets andra raka seger då man innan dess vann med 5-4 efter förlängning mot Philadelphia.
Man är normalt sett starka offensivt på hemmaplan och med spelare som Aho, Teravainen och Svechnikov i truppen så är det inte konstigt.
Man har även Dougie Hamilton defensivt, en riktigt bra offensiv back som gör sin andra säsong för klubben.
Skadeläget är väldigt bra och man ska ha tillgång till samma trupp som senast.

LA Kings kommer från en riktigt överraskande seger senast då man vann borta mot Vegas med 2-5. Man hade 0-4 redan efter första perioden, en period man spelade bra. Sedan tog Vegas över fullständigt och vann skotten med 36-5 de två sista perioderna, men Campbell gjorde en makalös match i kassen.
Innan dess hade man tre raka förluster, och man lär inte ha samma utdelning här som senast om man inte höjer sin flera nivåer.
Man har haft en väldigt tuff säsong och ligger näst sist i conferencen med 18 segrar på 46 matcher.
Skadeläget är bra och man har bara Ryan borta samtidigt som Lizotte är ett frågetecken. Truppen är dock alldeles för tunn och man har egentligen bara Kopitar som presterar offensivt för laget.

Carolina är klasser bättre än gästerna och jag väljer att gå på hemmaseger då man ska vara för bra här.

Reimer (Unconfirmed) - Quick (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe // TT