Carolina ska försöka studsa tillbaka efter storförlusten senast, och nu när Vancouver står som motståndare så tror jag att man har bra chans till det.

Carolina åkte på en riktigt tung förlust senast då man förlorade mot Columbus med 0-6, och man blev dessutom nollade på hemmais, något som inte hänt tidigare under säsongen.
Trots förlusten tillhör man fortsatt toppen av conferencen då man ligger på en fjärdeplats, men då har man också en del matcher färre spelade än lagen framför.

Truppen är en av de bättre i ligan då man har spelare som Aho, Teravainen, Svechnikov, Trocheck och Necas för att nämna några, så det finns både spets och bredd i laget, och trots att Martinook, Slavin och Raanta ser ut att saknas bör man kunna visa sig starkast i matchen.

Vancouver kommer med dubbla nederlag till denna matchen då man förlorat mot Florida med 5-2 samt Tampa Bay med 4-2. Det är två tuffa matcher man gått och här väntar ytterligare ett topplag.
Man ligger själva på en trettondeplats i conferencen, och man har vunnit 16/36 matcher hittills.

Visst finns det spets i laget i form av Boeser, Miller, Pettersson, Garland och Horvat, men truppen håller inte samma nivå som de bästa lagen i ligan, och här tror jag att man åker på sin tredje raka förlust.

Carolina lär komma ut med en rejäl revanschlusta efter förlusten mot Columbus senast, något jag tror Vancouver får sota för, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Andersen (Unconfirmed) - Demko (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip