Chicago Blackhawks - Arizona Coyotes

Goalies: Crawford (probable) vs Kuemper (probable)

Ett formstarkt Arizona Coyotes gästar inatt Chicago Blackhawks som smyger för en slutspelsplats. Kommer Coyotes vinstsvit förlängas eller kommer Chicago ta viktiga poäng i hoppet om slutspel?

Chicago Blackhawks är i en tuff situation där man ligger sjua i divisionen och man är egentligen mer eller mindre borträknade från slutspel. Men laget har spelat ok på slutet och det finns fortfarande en teoretisk chans för Hawks att sno en slutspelsplats om man gör ett starkt avslut. På slutet har spelet verkligen varit bra nog och man tog senast mot Dallas Stars en mycket fin seger med 2-1. En match som såg helt annorlunda ut än vad man förväntade sig. Jag trodde absolut att Stars skulle vara det spelförande laget men det var Chicago som tog tag i taktpinnen och dominerade stora delar av matchen. Anton Khudobin gjorde det bra i Stars mål och räddade kvar laget i matchen många gånger men Hawks två mål i första perioden räckte för en seger.

Arizona Coyotes har verkligen växt till ett starkt och svårspelat lag. Det vanligtvis svaga Coyotes har en jättechans att ta sig till slutspel för första gången på många år och man är just nu endast 1 poäng ifrån sista Wild Card platsen i väst. Laget har spelat mycket bra hockey på slutet och radat upp 8 vinster de senaste 10 matcherna och har två raka vinster i ryggen när man kommer in till nattens match. Senast slog man LA Kings med 4-2 en match där man spelade stabilt och aldrig låg under. Avgörandet kom i tredje perioden efter att Dvorak brutit dödläget vid 2-2 och när sedan M.Grabner satte 4-2 blev det lite spiken i kistan.

Om vi tittar till nattens möte då så har vi ett Chicago Blackhawks som vanligtvis spelar väldigt öppen och rolig hockey för oss hockeyentusiaster. Man har en väldigt fin offensiv ledd av Patrick Kane men defensivt så läcker man ofta in mycket mål. Senast lyckades man hålla igen bra bakåt men det hör verkligen inte till vanligheterna i år. Arizona har visat upp mycket fin hockey och man har en del offensiva spelare tillbaka i lineup vilket breddar laget. Med tanke på lagets fina form kan det bli svårt för Hawks här men man ska inte underskatta Chicagos spel och offensiv, speciellt på hemmais. Jag tror därför det finns goda möjligheter till en sevärd och öppen match här och det kan nog bli en del mål. Jag väljer att spela överspelet och nattens spel är alltså

Match: Chicago Blackhawks - Arizona Coyotes
Spel: Över 6,5 mål (inklusive OT/SO)
Odds: 1.89
Insats: 4/7u
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 01:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip