Natten bjuder på match mellan Chicago och Carolina, och här tror jag klart mest på gästerna.

Chicago har öppnat säsongen med tre segrar på elva matcher, en rätt svag siffra. Man har dock visat sig svårslagna under inledningen då man lyckats ta poäng i sju av dessa elva matcher, och då ska man komma ihåg att skadeläget varit riktigt jobbigt.

Nu senast så lyckades man knipa poäng mot Carolina där man förlorade med 3-4 efter straffar.
Man hade 2-2 med sig inför den tredje perioden, och så långt hade man gjort en bra match.
Carolina var dock det klart bättre laget i den sista perioden och de tog också rättvist ledningen med 2-3. Man lyckades dock kvittera och ta matchen till förlängning, en poäng som inte var helt rättvis.

Man har ett jobbigt truppläge då man saknar Toews, Dach, Nylander, Seabrook, Wallmark och Carpenter samtidigt som Boqvist också förväntas missa matchen, och det är tunga tapp med tanke på att man redan har en rätt tunn trupp, och det blir att man får lita mycket på spelare som Kane, DeBrincat och Kubalik.

Carolina har öppnat säsongen starkt och det har blivit sex segrar på sju matcher. Förlusten kom mot Detroit med 4-2 där man var det bättre laget, men Mrazek hade inte en av sina bästa matcher mellan stolparna.

Nu senast blev det som sagt seger mot Chicago på straffar och det var lagets femte raka seger. Jordan Stall stod för en bra match då han gjorde två assist, där den första framspelningen var en riktig läckerbit. Man var dock det bättre laget och visst borde man nog ha vunnit redan på ordinarie tid sett till hur spelet såg ut. Nu är det dock ny match och här tror jag man är steppar upp ytterligare en nivå, och då ska man ha en bra segerchans.

Truppen håller en riktigt hög nivå då spelare som Hamilton, Aho, Teravainen, Svechnikov och Trocheck finns i laget, och som lag håller man en klart högre nivå än motståndarna i denna match.
Saknas gör Fast, McCormick och Mrazek.

Chicago lyckades få med sig poäng senast och det ska de vara riktigt nöjda med. Här tror jag dock inte man är lika lyckosamma då gästerna lär komma ut ännu mer påkopplade till denna matchen, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Lankinen (Unconfirmed) - Reimer (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u till oddset 2.20 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip