Chicago ställs mot obesegrade Carolina natten till torsdag i en riktigt jobbig match, och här tror jag att man väger för lätt.

Chicago kom till matchen mot Ottawa senast med nio raka försluter, och man hade bara tagit två poäng i dessa matcher.
Nu senast tog man dock en efterlängtad seger då man slog Ottawa med 5-1, och man gjorde en bra insats.
Patrick Kane var tillbaka i laget och det med besked då han stod för ett hattrick i matchen, och han var isens gigant. Motståndet var dock inte alls på samma nivå som i denna matchen då Carolina är ett klart bättre lag, något jag tror kommer visa sig här.

Förutom Patrick Kane så har man Kubalik, Toews och DeBrincat i laget, så det finns kvalitet framåt, men överlag så håller man en klart lägre nivå än gästerna.

Carolina har gjort åtta matcher hittills denna säsong, och samtliga matcher har slutat med segrar. Det som imponerar än mer är att samtliga vinster tagits efter ordinarie tid, och då har man mött lag som Boston, Toronto och NY Islanders.
Man har även hunnit med att slå just Chicago på hemmais med 6-3.
Nu senast blev det seger med 2-1 mot svaga Arizona där man inte gjorde en av sina bästa matcher, men man vann matchen, och här bör man gå ut och göra det bättre.

Truppen håller en riktigt hög nivå då man framåt har Aho, Teravainen, Svechnikov, Necas och Trocheck för att nämna några.
Samtidigt har man visat upp en väldigt bra defensiv då man bara släppt in tolv mål på sina åtta matcher, något som helt klart imponerar, och här tror jag att man förlänger sin segersvit.

Chicago tog en väldigt skön seger senast och det är något som lär gett laget en del självförtroende. Här ställs man dock mot klart bättre motstånd och då tror jag att man får det klart tuffare, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Fleury (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip