Chicago Blackhawks - Dallas Stars

Goalies: Forsberg (confirmed) vs Bishop (probable)

Chicago Blackhawks ligger otroligt nog sist i hela central division, vilket väldigt få skulle tippat på inför säsongen. Visst så såg man svagare ut än på länge, men coach Q:s mannar, som dominerat NHL de senaste åren brukar alltid hitta en väg att ta sig till slutspel. Det känns sjukt att säga det, men det ser riktigt tungt ut just nu och jag tror just nu att det blir första säsongen på 10(?) år som Chicago kommer missa slutspel. Största anledningen är att man saknar en bra förstamålvakt i och med att Corey Crawford varit skadad hela säsongen. Senast föll man igen mot Calgary Flames på hemmais med 3-2 i en relativt jämn match. Hawks tog ledningen i första perioden man föll ihop efter att ha släppt in 3 relativt enkla mål. Patrick Kane reducerade med utplockad målvakt men det var för sent och matchen slutade som sagt 3-2.

Dallas Stars däremot ser riktigt bra ut i år och man är 7-2-1 senaste 10 matcherna. Laget tog 3e raka vinsten senast då man 2-1 besegrade NY Rangers efter att legat under med 0-1. Tyler Seguin kvitterade i andra perioden och Martin Hanzal gjorde 2-1 i början av tredje perioden. Just nu ser Stars riktigt starka ut offensivt där man har leverans från förstakedjan i Seguin, Benn och Radulov i stort sett varje natt.

I natt gästar Dallas Stars detta Chicago Blackhawks inne i United Center. En vanlig dag hade jag gett fördel Hawks här i en offensiv matchup, men ikväll måste man säga att Stars är favoriter. Dock ska man inte frångå att Hawks ändå spelar hemma där laget har potential att göra mål framåt. Dock startar man Anton Forsberg i mål vilket ni som följt mig ett tag jag ofta tar som ett negativt besked, beroende på att han är en sådan ojämn målvakt som jag inte tycker är redo för NHL än. Lägg där till att denna matchup ofta brukar bjuda på många mål (3/5 senaste har gått över 5.5 mål) gör att jag tror vi har goda chanser att se en del mål här.

Jag kommer därför spela

Match: Chicago Blackhawks - Dallas Stars
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.87
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 02:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip