Chicago Blackhawks - Montreal Canadiens

Goalies: Crawford (probable) vs Price (probable)

Ett kämpande Chicago Blackhawks gästas i natt av ett Montreal Canadiens som börjat bygga momentum efter vinster x2 mot sina kanadensiska rivaler Ottawa Senators.

Chicago Blackhawks har denna säsong varit den största misären man kan skåda. Efter en tveksam start på säsongen tog ledningen beslutet att sparka sin mest framgångsrika coach och ersätta med en ung oprövad coach. Man har verkligen inte fått ut någon effekt av detta och laget har knappat spelat bättre om man säger så utan snarare tvärtom. Med en redan svag backuppsättning och dessutom ett nytt spelsystem har gjort att Hawks många matcher sett ut som en ur hönsgård och målen har ramlat in bakåt och jag vet inte hur många matcher man släppt in 5+ mål. Senast spelade man dock bra och borde verkligen ha vunnit mot Vegas Golden Knights, men ännu en gång så slarvade man bort sin 3-2 ledning med att släppa in 2 mål på 15 sekunder. Hur som helst spelade Hawks bra och nu återvänder man hem till United Center där man har skapat många bra minnen tidigare säsonger.

Montreal Canadiens är nattens motståndare och Habs har varit inne i en formsvacka. Laget var endast 2-6-2 senaste 10 matcherna innan man ställdes för ett dubbelmöte mot sina kanadensiska rivaler Ottawa Senators. I första mötet så var det inget snack om att Montreal var det bättre laget och man vann övertygande med 5-2. I andra mötet så var det Sens som började matchen bäst men Montreal jobbade sig in och tog över spelet mer och mer ju längre matchen pågick man man upprepade resultatet och vann återigen med 5-2. Nu kanske man kan bygga ett momentum, men jag vet inte hur man hanterar att vara favoriter på bortais mot ett lag som kanske är sämst i ligan just nu?

Som sagt så är Chicago kanske ett av de sämsta, om inte det sämsta laget i NHL just nu, men man har bra statistik mot just Montreal. Har följt denna matchup många år och Chicago och inte minst Patrick Kane brukar spela enormt bra mot just Montreal. Chicago har vunnit de 8/10 senaste mötena mot Montreal och jag tar ändå med mig att Hawks spelade bra mot Vegas i en tuff match och borde vunnit. Montreal tror jag inte gynnas av att vara favoriter i matchen på bortais så jag tycker värdet ligger på hemmalaget här. Jag kommer därför spela

Match: Chicago Blackhawks - Montreal Canadiens
Spel: 1
Odds: 2.60
Insats: 4/7u
Bolag: 888sport , LeoVegas , Unibet
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip