NHL drar snart igång slutspelet. Men först är det några dagar av pre-seasongames, och här tror jag helt klart mest på St Louis som möter Chicago.

Chicago slutade tolva i western conference innan grundserien fick pausas och detta gör att man fortfarande slåss om bucklan. Man gjorde dock en svag säsong och vann 32/70 matcher, och spelet såg stundtals riktigt svagt ut.
Kane och Toews håller riktigt hög klass och mycket kretsade kring dessa två spelare i det offensiva spelet.
Kubalik var lagets stora utropstecken då han gjorde 30 kassar, och han kommer bli en tillgång i klubben.
Bredden är dock alldeles för svag för att man ska kunna utmana under denna säsongen, och jag tror man även får det svårt i denna matchen mot St Louis

St Louis slutade etta i western conference då man vann 42/71 matcher.
Man såg riktigt bra ut och levererade både på hemma och bortaplan, något som är en riktigt bra styrka. Nu spelas dock matcherna i två städer, så det är en helt annan situation mot innan.
Truppen håller riktigt bra klass och samtliga spelare är med och bidrar, enviktig faktor i ett lag då man slipper matcha stjärnspelare som O’Reilly, Schenn och Schwartz alldeles för hårt.

St Louis är det klart bättre laget i denna match, och då bredden är mycket starkare så tror jag man visar sig starkast och vinner matchen under ordinarie tid.

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip