NHL bjuder på kvällshockey under fredagen och jag har hittat ett spel i matchen mellan Chicago och St Louis.

Chicago öppnade säsongen på ett väldigt svagt sätt då man förlorade sina nio första matcher, och man hade stora problem då man bara lyckades få med
sig två poäng i dessa matcher.
På slutet har man dock fått med sig bra resultat då man på de sju senaste matcherna har tagit fem segrar, och förlusterna har kommit mot starkt motstånd i Edmonton och Calgary.

Trots den fina perioden man haft så har man i flera matcher inte sett särskilt bra ut.
Visst har man spelare som Kane, Toews och DeBrincat i laget som håller en väldigt bra nivå, men bredden är inte alls på samma nivå som de bättre lagen i ligan, och jag tror man väger för lätt här.
Saknas gör Stillman, Entwistle och Johnson.

St Louis har haft en lite tuffare period då man bara tagit två segrar i sina åtta senaste matcher. Man ska dock tänka på att lag som Carolina, Dallas och Edmonton varit motståndare, så spelschemat har inte varit lätt.
Nu senast förlorade man mot Detroit med 4-2 där man trots förlusten stod för en rätt bra insats, men hemmalaget var effektiva framåt.

Kikar man på truppen så håller man en bättre nivå än hemmalaget då bland annat spelare som Schenn, Kyrou, Tarasenko, Perron och O’Reilly finns i laget.
Man har även en väldigt bra bredd i laget samtidigt som man har backar i Krug, Parayko och Faulk, och jag tror man tar revansch från förlusten senast och tar en seger.
Tveksamma är Neal och Bortuzzo.

Chicago har tagit en del segrar på slutet men här ställs man mot bra motstånd och känslan är att man får det tufft trots hemmaplan, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Fleury (Unconfirmed) - Husso (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT