Bara två matcher i NHL under natten. Jag har dock hittat ett spel i matchen mellan Chicago och Winnipeg där jag tror på mål.

Chicago tog återigen en ny seger då man slog Toronto borta med 2-6. Man gjorde en riktigt bra insats och det var lagets fjärde raka seger, så formen är helt klart på topp.
Toews stod för fyra poäng samtidigt som Kubalik stod för två mål, så förstalinan gjorde en riktigt bra insats. Just Kubalik är stekhet för tillfälligt då man gjort sju mål på de fem senaste matcherna.
Nu får man spela på hemmaplan efter tre raka bortamatcher, och där har man vunnit tre av de fem senaste matcherna.
I truppen finns skador på Seabrook, Shaw, Strome och De Haan.

Winnipeg kommer från en riktigt blek insats då man blev överkörda av Tampa Bay. Siffrorna skrevs till 1-7 där Hellebuyck byttes ut efter att man fått 0-5 i baken i mitten av den andra perioden.
Man har blandat och gett under säsongen, så man agerar helt klart svajigt.
Man har bra offensiv spets i Laine, Ehlers, Wheeler och Scheifele, så offensivt har man spets nog att utmana samtliga försvar i ligan.
Nu är det bortaplan som gäller och där har man presterat klart bättre än hemma då man vunnit 14/24 matcher. Man gör även klart fler mål på resande fot och här tror jag inte på något undantag.
Man har flera skador i truppen då Poolman, Dahlström, Little, Byfuglien, Beaulieu och Letestu saknas.

Här tror jag på en riktigt öppen match med mycket målchanser, något som bädda för en målrik match.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip