Colorado Avalanche - St Louis Blues

Goalies: Smith (probable) vs Allen (probable)

I natt hittat vi spel i ett möte mellan två lag som inte är i toppform. Colorado är som vanligt urusla, men möter ett Blues som måste vinna. Dock är formen för Blues usel med 5 raka förluster och man har med det tappat sin slutspelsplats. Nattens match är med andra ord en måstevinst för bortalaget.

Colorado Avalanche säsong behöver vi inte gå in på extra mycket. Laget är överlägset sämst i NHL och man har redan börjat tänka på nästa säsong där man trejdar bort sina veteraner och satsar på nya målvakter. Man föll senast mot Winnipeg Jet med utklassningsiffrorna 6-1 och det finns föga positivt att säga om laget.

St Louis Blues som jag tycker sitter på ett fint lag med fin högstanivå har hamnat i en formsvacka, och den kunde inte komma mer olämpligt. 5 raka förluster har laget kasserat in och man har med det tappat sin slutspelsplats. Senast föll man också mot Winnipeg Jets med 2-1 i en jämn fight, men i natt är det bara 2 poäng som gäller. Nu har laget fått vila ett par dagar och bör vara fräscha i natt.

Nej det är enligt mig klasskillnad mellan dessa lag och trots att Blues form är dålig ska man bara vinna här. Finns inte mycket mer att säga utan jag kommer spela

St Louis Blues FT @ 1.86 med 4/7 units hos Nordicbet

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip