Ny match mellan Colorado och Dallas. Colorado är riktigt illa ute då man riskerar att åka ur här, och jag har hittat ett spel i matchen.

Colorado har sett bra ut sedan säsongen drog igång igen. I åttondelsfinalen så var man klart bättre än Arizona och offensivt så såg man stekheta ut då man gjorde 22 mål på fem matcher.

MacKinnon har sett bäst ut i laget och han producerar i varje match för laget.
Nu i kvartsfinalen mot Dallas har man haft det lite tuffare, speciellt defensivt då man släppt in alldeles för mycket mål i matcherna.

senast blev det en 5-4 förlust, något som också gör att man nu har ett 3-1 underläge i matchserien, och man riskerar helt enkelt att åka ur redan efter denna matchen.

Saknas i laget gör Grubauer och Johnson. Tveksamma är Calvert och Donskoi.

Dallas har kommit igång mer och mer sedan uppstarten, och nu har man kopplat ett järngrepp om matchserien.
3-1 i matcher mot Colorado är ett riktigt bra facit, och nyckeln till framgångarna har varit det offensiva spelet då man gjort hela 19 mål på de fyra matcherna man spelat mot Colorado.

I den senaste matchen vann man med 5-4 där man också visade sig starka i powerplay då man gjorde tre mål i spelformen.
Defensivt så kan man bättre än man visat, men fortsätter man spela lika bra offensivt så har man visat att man ändå kan vinna matcherna.
Saknas i laget gör Johns.

För Colorado är det vinna eller försvinna här, och med tanke på att Dallas hittat det offensiva spelet så tror jag absolut man kan hota i ännu en match, och här väljer jag att gå på underdogen.

Francouz (Confirmed) - Bishop (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip