Här ska det avgöras om det blir Colorado eller Dallas som tar sig vidare till nästa runda, och jag har en intressant idé i matchen.

Colorado har hämtat upp ett 1-3 underläge i matcher till 3-3 efter att man vunnit de två sista matcherna med 6-3 och 1-4.
MacKinnon ser fortsatt ruskigt bra ut offensivt, och han kommer fortsätta att vara ett hot även i denna matchen.

Man har dock skadebekymmer i laget så det är ändå en del frågetecken här, och jag tror inte man bara går ut och vinner game 7 här.
Just skadorna på målvaktssidan är det som oroar då Grubauer är borta. Francouz har också missat matcherna på slutet, så det är Hutchinson som fått vakta kassen.
Nu har han gjort det riktigt bra hittills, men i grunden så är han rätt svajig i prestationerna.

Landeskog klev även av isen senast och saknas troligtvis här, och det är ett stort avbräck. I övrigt saknas Calvert, Donskoi, Johnson och Wilson.

Dallas har spelat bra hittills och man har haft ett par matchbollar man inte lyckats förvalta. Offensivt är det framförallt man imponerat då man gjort en hel del mål i matcherna, och backen Miro Heiskanen har varit riktigt bra för laget.

Senast blev det förlust med 1-4 där man hade svårt att få in pucken på en bra spelande Hutchinson. Nu tror jag dock man kommer sätta ännu mer press mot kassen, och då kommer han få det klart svårare.
Skadeläget är också bra i truppen då Johns saknas samtidigt som Bishop och Dickinson är frågetecken inför matchen.

Här tycker jag Dallas absolut har möjlighet att vinna matchen och ta sig vidare till nästa runda, speciellt då Colorado har en del tuffa avbräck i matchen, och jag väljer att ta ställning för Dallas.

Hutchinson (Unconfirmed) - Khudobin (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip