Colorado gästas av LA Kings natten till lördag, och här har jag min idé klar.

Colorado kommer till denna matchen från två raka möten med Arizona, och där blev det en seger och en förlust.
I den första matchen förlorade man med 2-3 trots att man hade ett stort spelövertag, och man vann skotten med klara 35-14.
Nu senast så var man ute efter revansch, något man också fick då man vann matchen. Segern kom dock efter förlängning då Landeskog sköt 2-1, och den segern var klart rättvis.
Man var ännu mer överlägsna spelmässigt i denna matchen då man tex vann skotten med 46-14, men Raanta stod för en kanonmatch för gästerna.

Truppen håller en riktigt hög nivå med spelare som Rantanen, Landeskog, MacKinnon och Burakovsky för att nämna några, så spets finns det massor av i laget. Även bredden håller en riktigt bra nivå vilket gör att man tillhör ett av de bästa lagen i ligan, och här ska man ha bra chans att gå segrande ur denna match.
Saknas gör Byram, Makar, Gilbert och Johnson samtidigt som Compher och Timmins är tveksamma.

LA Kings slog Anaheim borta med 1-5 senast, och vi fick se Adrian Kempe stå för två mål i matchen.
Detta var lagets andra seger på de fem senaste matcherna, så man har gjort det riktigt bra på slutet, speciellt då man tagit poäng i fyra av dessa fem matcher.

Truppen har spelare som Kopitar, Brown och Athanasiou i laget för att nämna några, och hittills har de sett bra ut. Man håller dock inte alls samma nivå som Colorado truppmässigt, och här bör man få tufft att ta poäng.
Det finns även en del bekymmer i truppen då både Quick och Petersen saknades senast, något som gjorde att man var tvungen att ställa upp med AHL-målvakten Grosenick i kassen. Här förväntas dock Petersen vara tillbaka, men han är långt ifrån de bästa målvakterna i ligan.
Saknas gör Frk, Anderson-Dolan samtidigt som Quick är tveksam.

Colorado gjorde en riktigt bra match senast, och man lyckades vinna matchen även att det krävdes förlängning. Här ställs man mot svagare motstånd, något jag tror att man tar tillvara på, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u till oddset 1.75 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip