Kvällsmatch svensk tid i NHL där Colorado och NJ Devils ska göra upp. Jag tror inte på något gigantiskt målkalas, och riktar in mig på ett underspel.

Colorado kommer från två raka förluster där man näst senast förlorade mot Carolina med 0-3 och nu senast Anaheim med 3-5. Man hade 3-3 fram tills det var 57 sekunder kvar av matchen då Perry gjorde 3-4, och det sista målet kom i öppen kasse. Man lär vara sugna på att knipa en seger här och tycker man ska ha bra chans att kunna stänga ner Devils offensiv. MacKinnon stod för två poäng senast, och det är känt sedan tidigare att han och Rantanen styr det mesta i det offensiva spelet.
Man har varit tätare bakåt på hemmaplan än bortaplan under säsongen och jag tror inte man kommer tillåta Devils att få för många bra lägen under matchen.

Devils kommer från två raka segrar där man slagit Edmonton med 3-6 och nu senast Vancouver med 2-3 efter straffar. I matchen mot Vancouver hade med ett 2-0 underläge med 15 minuter kvar att spela, men lyckades få med sig 2-2 och sedan vinna i straffar.
Man har fortsatt en otroligt tung skadelista och trots att man gjort en del mål på slutet så tror jag inte det kommer hålla i sig, utan att det kommer ta stopp med målskyttet, och jag tror inte man löser tre mål på Colorado under ordinarie tid.
Det har som sagt varit tunga skador i spelare som Bratt, Hall, Hischier, Zacha med flera, och då förstår man att offensiv kraft saknas i mängder hos laget.
Man är ett av ligans sämsta bortalag och känslan säger att Colorado lyckas hålla nere siffrorna för Devils del, då offensiven i grunden är klart försvagad.

Speltips: NJ Devils under 2,5 mål och jag investerar 2u hos LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip