Slutspelet i NHL rullar på och i matchserien mellan Colorado och St Louis har hemmalaget läge att avgöra och skicka ut gästerna, något som dock är lättare sagt än gjort.

Colorado har stått för en riktigt fin säsong då man slutade tvåa i grundserien bakom suveräna Florida. I åttondelsfinalen så svepte man Nashville med 4-0 i matcher, och man var det klart bättre laget.
Nu har man skaffat sig 3-1 i matcher mot St Louis sedan man vunnit de två senaste matcherna på bortaplan.

I laget finns det som bekant skyhög kvalitet i spelare som Landeskog, MacKinnon, Rantanen, Kadri och Makar, så spetsen är ruskigt hög. I de två första matcherna mot St Louis var det dock jämnt, och man möter ett lag som håller en bra nivå.
Girard förväntas missa matchen.

St Louis slutade fyra i conferencen och man visade under grundserien att man behärskar bortaspelet bra.
I åttondelsfinalen så imponerade man stort så man slog ut Minnesota med 4-2 i matcher, och det är ett lag som är ett av de bästa i ligan.
Nu ligger man illa till då man måste vinna samtliga tre möten för att inte åka ur, något som kommer bli tufft, men här blir man i mina ögon alldeles för underskattade.

Laget håller en bra nivå med spelare som O’Reilly Perron, Kyrou, Buchnevich, Tarasenko och Thomas för att nämna några, så bredden är bra, och skulle man spela lika bra defensivt som i de två första matcherna så kan man absolut hålla liv i matchserien.
Binnington och Krug förväntas missa matchen samtidigt som Scandella är tveksam.

Colorado är det bättre laget och man är befogade favoriter i matchen. St Louis har dock bra kvalitet i truppen, något man visade inledningsvis i matchserien, och här tycker jag att hemmalaget blir för stora favoriter.

Kuemper (Unconfirmed) - Husso (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp +0,5 (samma spel som X2) och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip