Hemma i Ball Arena ska Colorado spänna musklerna med St Louis. och man gör det som klara favoriter i matchen.

Colorado slog Carolina med 4-1 senast där Makar, Mackinnon och Rantanen hade lekstuga. och den förstnämnda gjorde två mål samtidigt som Rantanen gjorde fyra poäng.
Detta var lagets fjärde raka då man innan dess slog Columbus två gånger om samt Nashville, och man har gjort hela 20 stutar i dess matcher.

Trots de fina resultaten på slutet är skadeläget inte optimalt då man bland annat saknar Landeskog och Nichushkin offensivt, spelare som behövs för att ge en bättre bredd i laget då man inte kan lita på förstakedjan match efter match.
I de senaste matcherna har man även haft tunga avbräck defensivt i Byram och Girard, två viktiga kuggar, och de ser ut att inte komma till spel även här, vilket är ett klart minus.
I övrigt är Bowers ett frågetecken.

St Louis har varit en ruskig besvikelse under säsongen då man ligger näst sist i conferencen med bara 10 inspelade poäng.
Inför näst senast hade man hela åtta raka förluster där man även hade otroligt tufft defensivt. Där blev det dock seger med 5-3 vilket man följde upp med en stark 2-3 seger borta mot Vegas senast, vilket gjort att man byggt upp självförtroende.

I laget finns det bra spelare i O’Reilly, Faulk, Krug, Tarasenko och Schenn för att nämna några. Man har visserligen inte samma spets som Colorado, men bredden är bra, och klarar man bara av att ha koll på Rantanen och MacKinnon så kan man helt klart skrälla här.
Bortuzzo och Brown saknas.

Colorado är det bättre laget och det finns en grymt bra spets i truppen. Man har dock några tunga avbräck samtidigt som gästerna tagit sig ur sin formsvacka, och här går jag på bortaseger då man blir alldeles för underskattade i matchen.

Georgiev (Confirmed)- Binnington (Likely)

Speltips: 2 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip