Colorado Avalanche - Vegas Golden Knights

Goalies: Grubauer (probable) vs Subban (confirmed)

En riktigt viktig match för desperata Colorado Avalanche som krigar för att behålla sin slutspelsplats nu när allvaret närmar sig med stormsteg!

Colorado Avalanche besitter just nu sista slutspelsplatsen i Western Conference men konkurrensen är stenhård. I och med att Arizona Coyotes vann igår mot Chicago Blackhawks har de samma poäng samtidigt som Minnesota Wild endast är 2 poäng efter. Med andra ord är varje match oerhört viktigt och varje sekund räknas. Colorado som hade en bra svit innan man senast föll mot Chicago Blackhawks med 2-1 efter OT trots ledning hela matchen har spelat bra. Dock senast mot Hawks fick man verkligen fokusera på försvaret då Hawks var aningen desperata efter 2 poäng då man natten innan förlorat med 4-2. Även om Avs är det bättre laget så ville Hawks mer och det blev också skillnaden för dagen.

Vegas Golden Knights är verkligen ett topplag. Jag är verkligen imponerat av detta lagbygge som förra året gick hela vägen till Stanley Cup Final. Någon som man tyckte va helt osannolikt, men med den lagmoral man skapat så är det inte konstigt. Vi har denna säsong sett ett konsekvent och stabilt Vegas hela året och jag håller Vegas högt nu när vi går in i slutspel. Vegas har som sagt varit riktigt stabila hela säsongen men man föll senast mot St Louis Blues med 3-1 i en väldigt tajt och jämn match. Coach Gerard Gallant var dock inte stressad över förluster och gick ut med att han var nöjd med spelet och att Vegas är där man vill vara inför slutspel.

I natt har vi alltså ett desperat Colorado Avalanche på hemmais som verkligen behöver 2 poäng. Men man möter ett av ligans bästa lag och som varit riktigt stabila under hela säsongen. Man väljer också att vila Fleury och ställer Malcom Subban i mål vs Grubauer för Avs. Detta är två målvakter som blandar och ger men en vanligt dag ska det vara positivt för båda lagens målskyttar då de är av den svagare kategorin. Båda lagen har tung offensiv och med tanke på att Avs bör vilja gå för fartfylld hockey på hemmais ser jag det som god chans att matchen går över 5,5 mål. Nattens spel blir därför

Match: Colorado Avalanche - Vegas Golden Knights
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.92
Insats: 4/7u
Bolag: LeoVegas , Unibet , 888sport
Spelstopp: 03:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip