Columbus Blue Jackets - Boston Bruins

Goalies Korpisalo (probable) vs Rask (probable)

Columbus Blue Jackets är rejält pressade efter att återigen gjort en floppmatch igår och nu kan det bli svårt för Jackets att ta sig till slutspel, om man inte skärper sig då många farliga lag strax bakom spelar bra hockey och tar ikapp.

Columbus Blue Jackets gjorde som bekant en rejäl satsning för att göra den sista pushen att säkra slutspel och ha ett lag som kan slåss om Stanley Cup senare i vår. Man har bland annat tagit in Matt Duchane och Ryan Dzingle från Ottawa och laget ser väldigt offensivt starkt ut. Dessvärre har man inte fått den önskade effekten och offensiven har inte levererat. Man har endast 5 vinster senaste 10 matcherna och igår kom man verkligen inte upp i nivå när man 2-0 förlorade mot NY Islanders.

Boston Bruins bara fortsätter ånga på och man ligger på en stabil andraplats i Eastern Conference och man kommer säkra slutspel när som helst. Även fast man förlorade senast så ser spelet bra ut och det är inte allt för överraskande att man föll i en match mot ett desperat Pittsburgh Penguins som verkligen behöver poäng nu för att ta sig till slutspel. Matchen slutade 4-2 i en jämn och välspelad match. Sett över senaste tiden så är Bruins fina 8-1-1 och det märks verkligen inte att superstjärnan David Pastrnak med flera är borta.

Om vi då går in på nattens match så tycker jag det är en väldigt konstig lina. Man utgår helt från Jackets måltorka och visst så är det en faktor, men med tanke på hur viktig matchen är och vilken offensiv tyngd man har, och som nu måste prestera så blev jag väldigt förvånad över att se en 5.5 lina när jag förväntade mig en 6.5 lina. Bruins form är bra och kommer inte göra det lätt för Jackets som är B2B och troligtvis Korpisalo i mål. Samtidigt så ska man på hemmais visa varför man ska spela slutspel och med den offensiva kraft man har i laget ska mål komma framåt. Tycker det finns MYCKET goda möjligheter att vi får minst 6 mål i matchen och jag går in lite tyngre i nattens spel som allt är:

Match: Columbus Blue Jackets - Boston Bruins
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.79
Insats: 5/7u
Bolag: Nordicbet , Betsson , Betsafe
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip