Var ett tag sedan jag delade med mig något från NHL. Här tycker jag dock Columbus ska vara klart starkare än Detroit, och går på hemmalaget.

Columbus ligger åtta i den östra conferencen och formmässigt så går man rätt bra. Senast blev det seger på övertid mot Colorado, där det stod 4-4 efter 60 minuter. Normalt sett så är det MacKinnon och Rantanen som sköter poängskörden framåt, och man gick som vanligt ifrån isen med poäng. Carl Söderberg gjorde två mål för Colorado vilket var skönt ur svensk vinkel. I kassen hade man Korpisalo och det tycker jag är ett sämre val än Bobrosvky, som kommer stå i denna match.
På hemmaplan har man vunnit 21 av 34 matcher och också tagit flertalet av sina poäng. Panarin är stekhet och står på sex poäng de tre senaste matcherna, och han leder inte helt oväntat lagets poängliga.

Detroit är helt under isen och senast blev det förlust med 0-4 hemma mot Vegas. Man står på fem raka förluster och två segrar de tio senaste matcherna. Howard är lagets förstamålvakt och han får bära ett tungt ansvar då man trejdat bort Mrazek. Nu kommer istället att Coreau vakta kassen inatt, och senast han startade så blev han utbytt redan efter 23 minuter efter att Boston gjort 3-0. Han har tillhört AHL under säsongen och har bara ett fåtal NHL-matcher på meritlistan.

Columbus hemma mot Detroit med sin andramålvakt samtidigt som man just nu är ett av NHL.s formsvagaste lag tror jag inte har något att hämta, och går fullt ut på hemmalaget.

Speltips: 1 och jag investerar 4u // TT