Columbus Blue Jackets - Washington Capitals

Goalies: Bobrovsky (probable) vs Holtby (probable)

Toppmatch i metropolitan division i natt när Columbus Blue Jackets gästas av Washington Capitals. Två topplag i ligan och det kommer förhoppningsvis också bli en välspelad match.

Columbus Blue Jackets är ett lag jag gillar väldigt mycket. Man har offensiv kvalité som heter duga och man älskar att gå framåt och spela snabb hockey. Laget har i många år haft kvalité men skadebeskymmer har gjort att man inte kunnat ta dedär sista steget. I år har laget i stort sett varit skadefritt och man ligger just nu på en andraplats i metropolitan division. Senast kommer man från en 4-3 vinst efter OT mot Philadelphia Flyers. En match där man borde stängt tidigare. Detta har varit Jackets problem i år då man haft många tappade ledningar i tredje perioden. Nu lyckades Jackets lösa segern till ändå vilket gör att man tar med sig en vinst i ryggen vilket behövs när man i natt ställs mot tuffast möjliga motstånd.

Washington Capitals är de regerande Stanley Cup mästarna och givetvis ett kvalitétslag. Dock har Caps inte sett lika övertygande ut i år som man gjorde förra säsongen, men ändå har laget vunnit sina matcher. Man hade en streak på 8 raka vinster där ett tag och man är trots allt ändå 8-2-0 senaste 10 matcherna. Senast vann man borta mot Arizona Coyotes med 4-2 och fick därmed revansch efter fjaskomatchen mot samma Coyotes för någon vecka sedan. Caps är som sagt riktigt bra och nu med sina toppspelare tillbaka i skada finns inget som säger att man inte kommer hitta tillbaka till toppspelet.

Om vi tittar på detta möte är det alltså ettan mot tvåan i metropolitan division. Jag har tidigare nämnt att Jackets är ett svårslaget lag speciellt på hemmais, men jag tycker Caps är ett bättre lag. Detta är en repris från fjolårets första runda i Stanley Cup slutspelet och trots att Jackets vann de två första matcherna i serien vann Caps de kommande 4 på ett övertygande sett. Jackets har dessutom sett slarviga ut på slutet och kan Caps kontrollera främst Cam Atkinson samt en stekhet Josh Anderson så tror jag man har mycket vunnet. Jag ser Caps som favoriter i denna match trots att man spelar på bortais. Jag kommer därför spela

Match: Columbus Blue Jackets - Washington Capitals
Spel: 2
Odds: 2.80
Insats: 4/7u
Bolag: Goliath , OHMbet, bet365
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip