Speltips Coyotes-Capitals

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2022-04-23 04:30
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.83
Tips: U 6,5 mål
Minsta insättning är 100 SEK • Bonusen är giltig när hela insättningsbeloppet har omsatts minst två gånger med sammanräknade odds på 1,80 eller högre • För att ta ut eventuella vinster från din bonus måste du omsätta bonusbeloppet upp till 5 gånger • Alla omsättningskrav för din insättning och bonus måste uppfyllas inom 60 dagar • Detta erbjudande får inte kombineras med andra erbjudanden.
Coyotes (22-49-6) tar emot ett taggat Capitals (43-23-11), där superstjärnan Ovechkin för nionde gången i ordningen levererar in minst 50 mål på en säsong. Otroligt imponerande. Capitals laddar för sitt 14 slutspel över de 15 senaste säsongerna och det är ett starkt facit. Coyotes däremot är ett av NHLs sorgebarn. De har förlorat åtta matcher i rad och det verkar inte finnas något stopp för hur djupt laget kan droppa. De har ett tiotal skador i truppen, men det har känts håglöst över en lång tid. En liten, liten ljusglimt, trots förlusten mot Blackhawks senast var att Coyotes hämtade upp ett 1-3 underläge för att sedan få stryk i övertid. Det är som sagt det enda positiva de kunde ta med sig från den matchen och noteras bör att Blackhawks är ett nästan lika dåligt lag i år.

I den här outingen hemma mot Capitals kommer Ovechkin och Bäckströms mannar att vinna, men de är stora, stora favoriter moneyline. Jag tycker mig dock finna ett spelvärde i att det blir under 6.5 mål i matchen till goda 1,83 hos 888sport.

Värt att notera:

1. Capitals är 6-3-1 i sina 10 senaste matcher och har spelat bra generellt sett. I senaste matchen mot Golden Knights fick man stryk mot ett mer desperat lag som jagar slutspelsplats. Det är uppenbart att motivation slår klass i nuläget, MEN mot Coyotes som är desarmerat via skador och tröstlöst i botten, måste Capitals vinna. De kan inte spela så dåligt som Coyotes gjorde över en längre tid. De är 1-8-1 över sina 10 senaste matcher.

2. Coyotes har som sagt inget att spela för, utan de är parkerade i botten. Lite uppåt i de senaste två matcherna, men det hjälper inte här. Rebuilden är uppenbar och i matchen senast var det hela nio nya ansikten på isen. Det är tufft att få ihop ett bra, spelande lag då.

3. Även om Ovechkin är stekhet har Capitals inte gjort alltför många mål per match över de senaste 10 matcherna, utan deras snitt har varit ca 3 mål framåt. Coyotes har även de haft enorma problem att finna målet och de har ett snitt på ca 1,5 mål per match. Det bottnar i att det borde bli en low scoring game för alla parter. Visst; om Ovechkin klickar på alla cylindrar kan det bli många, många mål, men det känns inte så. Coyotes skall man slå, men "taggningen" kommer inte finnas där. Man sparkar ogärna på ett lag som redan ligger...

4. Capitals är också klara för sitt 14 slutspel över de 15 senaste säsongerna och det innebär att de är i ingenmansland just nu och jag är rätt övertygad om att de kommer vila ett par av sina bättre spelare, vilket i sin tur medför att spetsen framåt och bakåt kommer vara trubbig.

5. Capitals försöker alltjämt finna en stabilitet i målvaktsledet och det är inte helt hundra. Om vi ser till de lag som är slutspelsklara har Capitals en goalie saving percentage på .903 och det är den absolut sämsta statsen bland alla klara lag. Samsonov stod mot Vegas Golden Knights och landade på .867 och det kissar varmt i max tre sekunder.

Slutkommentaren är relativt enkel. Capitals borde vinna den här outingen. Coyotes har fullt upp med att ha ett habilt manskap på isbanan (många skador) och som sagt; deras säsong är over and out sedan lång tid tillbaka. Det är rebuild som gäller. Jag spelar på att det blir U 6,5 mål i matchen hos 888sport till oddset 1,83.

/RoloMartins
  Coyotes-Capitals
Spela på Speltips Coyotes-Capitals
Minsta insättning är 100 SEK • Bonusen är giltig när hela insättningsbeloppet har omsatts minst två gånger med sammanräknade odds på 1,80 eller högre • För att ta ut eventuella vinster från din bonus måste du omsätta bonusbeloppet upp till 5 gånger • Alla omsättningskrav för din insättning och bonus måste uppfyllas inom 60 dagar • Detta erbjudande får inte kombineras med andra erbjudanden.
RoloMartins - 21 April 2022 - 14:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
04:30  LA Galaxy - CF Montreal
Fotboll - MLS - X2
2.06
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming