Game 4 mellan Cska Moskva och Bars Kazan i finalen, och jag tror vi får se en kvittering i matchserien som gästerna just nu leder med 1-2 i matcher.

Cska Moskva torskade de två första matcherna med 2-1 och man satte sig själva in ett rejält knepigt läge. Match tre, den första på hemmaplan lovade gott när man tar ledningen med 1-0 i första perioden, men drygt fyra minuter senare så står det 1-2 på tavlan trots ett övertag från hemmalagets sida. Man fortsatte spela klart bättre än gästerna och 2-2 kom rättvist i slutet av den andra perioden, och 2-2 var i underkant. Matchen slutar 2-2 där man senare vinner på förlängning och kniper en urviktig seger i hoppet om bucklan.

Bars Kazan hade bra med flyt i match tre och 2-2 var knappast rättvist efter 60 minuter och jag tror vi kan få se något liknande spelövertag från Cska Moskva här. Lander hamnade i målprotokollet senast och han har gjort en bra säsong för laget, där väldigt många gjort det riktigt bra. Man har dock inte lika bra lag som hemmalaget även om laget är bra, och det fick vi se senast då man fick kriga ordentligt för 2-2, och lossnar effektiviteten hos hemmalaget så tror jag man kommer få svårt att hävda sig framöver.

Jag tror hemmalaget tar och kvitterar matchserien till 2-2 då hemmafördelen betyder mycket i en sådan här match.

Speltips: 1 och jag investerar 5u // TT