Söndagsmatch i KHL mellan två lag som har dålig form. Jag tycker dock ett lag är klart bättre i grunden, och tar ett spel på 1X2 marknaden.

Dinamo Minsk är ett av de svagare lagen i serien. Man hade en bedrövlig försäsong där man tog en seger av tio möjliga. Detta var mot Humo, ett lag från ryska andraligan. Under serien har man tagit en seger på fem matcher och den kom borta mot Spartak Moskva med 4-5.
Laget har en del skickliga spelare, men bredden skrämmer inte speciellt mycket, och säsongen bör bli jobbig för laget.

Metallurg Magnitogorsk har bara en seger på sex matcher i serien, ett helt bedrövligt facit. Man slog bottenlaget Cherepovets med 4-2 hemma, vilket är den enda segern. I många av matcherna har man visserligen mött hårt motstånd, men målskyttet har inte riktigt lossnat trots att man spelat bra senaste matcherna, och med tanke på hemmalagets svaga defensiv så bör man kunna få igång det här.
Spelare som Mozyakin, O’Dell, Kozun och Kulemin finns offensivt i laget, och dessa spelare ska kunna utgöra ett större hot än man gjort hittills.

Jag tycker gästerna ska ha bra chans att vinna denna matchen då man har spets framåt samtidigt som hemmalaget är svaga bakåt, och här bör man få utrymme att visa det.

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip