Dags för semifinaler i ryska VHL där båda lagen haft spelledigt i nio dagar då de vann sina respektive kvartsfinaler med 4-1 i matcher.

Dinamo St Petersburg vann grundserien i riktigt fin stil och man var ett av fyra lag som kom över 100 poäng. Man hade flera spelare högt upp i poängligan och man var bra i båda riktningar på rinken. På hemmaplan är man urstarka och de 20 senaste hemmamatcherna har slutat med 19 segrar!
Åttondelsfinalen vann man med 4-1 i matcher mot Perm, efter att man haft full kontroll. I kvarten ställdes man mot Novokuznetsk där man också vann med 4-1 i matcher. De stretade emot förvånansvärt bra i flera av matcherna, men det kändes samtidigt som de presterade över sin förmåga, vilket man fick svar på då man slog ut Karaganda tidigare.

Kurhan slutade femma i tabellen och de nådde 98 poäng, 28 poäng färre än motståndet i semifinalen. Man vann mot Zvezda Chekov i åttondelen med 4-0 i matcher. Sedan var det kvart mot Yermak Angarsk med 4-1 i matcher, och man visade fortsatt fin form. Nu är dock svårighetsgraden så hög den kan bli, och det ska mycket till om man ska ta sig hela vägen till final.

Detta tror jag hemmalaget vinner med Shevchenko i spetsen, och man bör ta kommandot i matchserien direkt.

Speltips: 1 och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip