Dallas Stars - Chicago Blackhawks

Goalies: Khudobin (probable) vs Crawford (probable)

Slutspelsjagande Dallas Stars gästas av Chicago Blackhawks för en viktig match och frågan är om Stars kan följa upp en mycket fin insats mot Colorado i natt mot ett Hawks som kan bjuda till väldigt öppna matcher.

Dallas Stars ligger för tillfället på en fjärdeplats i Central Divison och man har just nu en Wild card plats till slutspelet. Man med lag som formtoppad Arizona Coyotes och hungriga Colorado Avalanche som slåss för att ta platsen så blir varje match för Stars nu oerhört viktig. Man kommer senast från en mycket fin insats alltså mot just Colorado där man nollade en vanligtvis väldigt offensivt starkt Avs med 4-0. Ben Bishop spelade mycket stabilt och var nyckeln till segern men överlag så spelade Stars mycket fint försvarsspel.

Chicago Blackhawks hade ett tag lite häng på slutspel, men även fast man haft en Patrick Kane i toppform så visar sig laget för tunt för att slåss hela vägen. Man har tappat för mycket poäng på slutet och försvarsspelet är såklart det stora problemet. Corey Crawford har varit tillbaka från skada och borde kunna hjälpa Hawks GAA, men man gör det inte lätt för sina målvakter när man ständigt gör defensiva misstag. Senast mot Sabres så höll man på att bjuda bort seger trots att man spelade mycket bra hockey. Som tur var så leverade offensiven för dagen som räddade lagets två poäng.

I natt har vi fått en 7.0 lina på matchen vilket är ovanligt, även fast årets säsong har haft ett enormt högt målsnitt. Hawks ska tilläggas spelar mycket målrikt matcher, men jag tror man kommer få det svårt här i natt. Detta för Stars vet om hur Hawks spelar och vad de har för svagheter. Med tanke på det fina försvarsspel man visade upp senast så tror jag inte det blir lätt för Hawks att komma igen och jag tror också Stars vill stänga ner matchen och tempot lite då det gynnar deras spelstil mer än Hawks som vill spela öppen och hawaii-hockey. Jag väljer därför att syna underspelet och nattens spel blir

Match: Dallas Stars - Chicago Blackhawks
Spel: Under 7,0 mål (inklusive OT/SO)
Odds: 1.74
Insats: 4/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip