Det är dags för game 6 mellan Dallas och Colorado, och jag har hittat ett intressant spel i matchen.

Dallas har sett bra ut från åttondelen och framåt efter att man gjort svaga resultat i seedningsgruppen.
I åttondelen slog man Calgary med 4-2 i matcher, och framåt lossnade det rejält då man gjorde en hel del mål.
Nu i kvartsfinalen så har man en 3-2 ledning I matchserien mot starka Colorado, och det är återigen offensiven som levererat.

Man hade 3-1 i matcher inför senast då man förlorade med 6-3.
Starten på matchen var brutalt svag från Dallas, och man hade 5-0 i baken redan efter 14 minuter, något som bäddade för att man aldrig kom in i matchen.

Man spelade dock upp sig och vann resten av matchen med 1-3, och man visade upp ett bra powerplay då man gjorde två av målen i spelformen.
Nu gäller det att vara med från start och då ska man absolut kunna störa ett skadedrabbat Colorado.
Saknas gör Johns.

Colorado är riktigt illa ute då Dallas har matchboll här. Det är vinna eller försvinna som gäller, och här lär inte få samma start som senast.

Man har sett bra ut hittills och offensivt så är man riktigt vassa med McKinnon i spetsen. Dallas har man dock haft problem med då man haft svårt med defensiven då man släpper in alldeles för mycket mål i matcherna.

Skadeläget är också tufft och senast fick Hutchinson vakta kassen, och det är lagets tredjeval! Det lutar även åt att han får vakta kassen här, och det är ett stort minus då han inte håller någon högre klass.
Även om Francouz skulle vara redo här så har han inte visat upp någon stabilitet hittills, så målvaktssidan är ett stort frågetecken.

Saknas gör Donskoi, Grubauer, Johnson och Wilson.
Tveksamma inför matchen är Francouz och Calvert.

Colorado är riktigt illa ute här, och med tanke på alla skador man har i truppen så är man klart försvagade, och här tror jag Dallas vinner matchen och tar sig vidare till nästa runda.

Bishop (Unconfirmed) - Hutchinson (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip