Här bjuds vi på match mellan Dallas och Columbus, och jag har skrällfeeling i matchen.

Dallas förlorade senast mot just Columbus med 2-3 där man hade ett 0-3 underläge med kvarten kvar att spela. Man reducerade två gånger om på ganska kort tid, och med nio minuter kvar stod det 2-3 på tavlan. Man kom dock inte närmare, och man inkasserade sin fjärde raka förlust.

På slutet har spelet sett svagt ut och kikar man på de fyra senaste matcherna så har man bara gjort fyra mål framåt samtidigt som man släppt in 13, så formen är knappast på topp.
Kollar man på en längre period så har man bara en ynka seger på de elva senaste matcherna, så inledningen på säsongen har inte alls varit bra.

Truppen håller en bra nivå då man har spelare som Seguin, Radulov, Benn och Pavelski i truppen. På slutet har dock de två förstnämnda saknats, vilket är stora avbräck i offensiven, och de förväntas saknas även här.
I övrigt är Hintz tveksam.

Columbus vann senast med 2-3 vilket innebar att man vann sin andra raka match då man innan dess slog Detroit hemma med 4-1, så spelmässigt har det sett bra ut de senaste matcherna.
Då inte förstalinan med Laine, Roslovic och Atkinson stod för några poäng senast klev istället spelare som Björkstrand och Jenner fram, så man visar att man inte är beroende av bara vissa spelare.

Truppen håller som sagt en bra nivå med spelare som Laine, Roslovic och Atkinson i laget. Mar har dock även spelare som Jones, Domi och Björkstrand i laget, så det finns helt klart kvalitet i truppen, och här tycker jag man blir väl underskattade.
Saknas gör Merzlikins.

Columbus vann den senaste matchen lagen emellan och då inte Dallas imponerat på slutet så tycker jag att gästerna blir väl stora underdogs, vilket gör att jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Oettinger (Confirmed) - Korpisalo (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT