Lördagskvällen bjuder på match mellan Dallas och Pittsburgh och här blir gästerna alldeles för hårt spelade i mina ögon.

Dallas tog en meriterande seger mot Florida senast där man vann med 6-5 efter straffar. Man såg dock länge ut att vinna redan efter ordinarie tid, men ett insläppt mål med bara 29 sekunder kvar att spela gjorde att matchen gick till övertid och senare straffar.
Det var lagets tredje raka seger och efter en förlustsvit innan dess på fyra raka matcher så ser formen ut att vara på uppgång.

En stor fördel i denna matchen är att man får spela på hemmais då man vunnit 12/16 matcher hemma i American Airlines Center, och jämför man det med bortaplan där man bara vunnit 4/14 matcher så visar det klart och tydligt att man trivs klart bättre på hemmaplan.

Pittsburgh fortsätter att plocka segrar och nu senast slog man Philadelphia på bortais mer 2-6, och som så många gånger förr klev spelare som Guentzel, Rust och Crosby fram och ledde laget.
I och med segern har man nu tio raka segrar vilket betyder att man är ligans formstarkaste lag på slutet, men här ställs man mot tufft motstånd.

I laget har man spelare som tidigare nämnda Guentzel, Rust och Crosby som samtliga är riktigt vassa offensivt.
Man ser dock fortsatt ut att ha en del avbräck i laget, däribland nämnda Rust som inte kommer till spel vilket är ett stort avbräck offensivt, och här bör man få det tufft mot ett starkt hemmalag.

Dallas är väldigt svårslagna på hemmaplan vilket flera lag fått känna på under säsongen och även om man möter ett formstarkt Pittsburgh så bör man kunna kliva av isen med en seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Holtby (Unconfirmed) - Jarry (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip