Dallas Stars - San Jose Sharks

Goalies: Bishop (confirmed) vs Jones (probable)

En match från Western Conference när två lag i liknande position ställs mot varandra. Dallas Stars gästas av San Jose Sharks.

Dallas Stars har hittat spelet och formen har kommit efter ett rätt svängigt september. Med 3 raka segrar i ryggen liggan man och hugger på tredjeplatsen i central division. Man har slagit Flames, Canucks och senast en övertygande seger mot Edmonton Oilers där man fick revansch efter att ha förlorat med 1-0 efter OT mot samma Oilers några dagar innan. Mot Oilers så spelade Stars en smart och komplett match där man försvarade bra och ställde om snabbt. Man tog ledningen i mitten av första perioden och efter en jämn andra period drog Stars ifrån i tredje och släppte aldrig in Oilers efter 3-0 ledningen.

San Jose Sharks är väldigt svåra att läsa, då man ena matchen spelar fruktansvärt bra hockey medan man andra matcher kommer in med lågt tempo och blir uppäntra av sämre lag i ligan. Nu har Sharks förvisso 2 raka vinster men laget tycker jag inte ser bra ut på bortais. På hemmais visar laget upp en helt annan pondus men Sharks spelar ett helt annat spel on the road. Senast slog Sharks Carolina Hurricanes med klara 5-1 men de var på hemmais. Dessförinnan vann man mot Montreal Canadiens med 3-1 och studsade tillbaka bra efter att ha gjort en otrolig floppmatch i Erik Karlssons återkomst till Ottawa. Senators vann med klara 6-2 i den matchen och det såg inte ut som Sharks ville vinna den matchen.

Om vi går in på nattens möte så tycker jag bolagen har målat upp fel favorit här. Sharks svaghet denna säsong är just on the road där man endast är 5-7-3 i år. Detta samtidigt som Dallas Stars är starka 9-3-1 på hemmais. Stars har dessutom visat upp bra och solid spel på slutet med bra form och 3 raka vinsten i ryggen. Med detta samtidigt som jag vet att San Jose är som en berg och dalbana på bortais gör att jag tycker Dallas ska vara favorit. Detta dessutom när Stars har bra statistik mot San Jose där man vann säsongen första möte mellan varandra med 4-3 och har vunnit de 7/10 senaste mötena inbördes. I dessa matcher har man dessutom haft ett målsnitt på 3.60 mål/match vilket känns bra mot Martin Jones i mål som har ett GAA på 2.90.

Nej jag tror Dallas vinstchanser här är bättre än oddsen säger och man borde vara favoriter på hemmais. Jag spelar därför

Match: Dallas Stars - San Jose Sharks
Spel: 1
Odds: 2.65
Insats: 3/7u
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip