Tampa Bay kvitterade till 1-1 i matcher senast och nu är det helt jämnt, och i match tre har jag hittat ett intressant spel.

Dallas har varit en klart positiv överraskning såhär långt då man tagit sig hela vägen i final. På vägen har man slagit ut riktigt starka lag i Colorado och Vegas, och man har visat att man kan spela en riktigt bra hockey.

I första matchen i finalen så vann man med 1-4, och det efter att Khudobin återigen gjort en kanoninsats mellan stolparna.
Han har varit högst bidragande till att man gått hela vägen hit, och det gäller att han fortsätter att spela bra.
En spelare som inte kommit upp i nivå är Seguin, och där har man helt klart sparkapital offensivt om han börjar leverera, något som också förväntas av klubben.

Senast blev det dock en förlust efter att man släppt in tre mål på knappa fyra minuter i första perioden.
Man jobbade sig dock upp till 3-2, men närmre kom man inte.
Nu är det ny match och jag tror man fortsatt kommer bli giftiga i kontringspelet.
Saknas gör Bishop och Johns. Tveksamma är Fedun och Faksa.

Tampa Bay tog en otroligt viktig seger senast då man vann med 3-2 och kvitterade till 1-1 i matcher.
Man stänkte in två av målen i powerplay och det var storstjärnan Point som öppnade målskyttet.
Både han, Kucherov och Hedman såg fortsatt bra ut, och man har en riktigt bra spets i truppen.

Trots att man bara gjorde tre mål senast så var det riktigt skönt att man kunde få in puckar bakom en bra spelande Khudobin, så självförtroendet lär ha fått sig ett uppsving.
Saknas i matchen gör Stamkos samtidigt som Cernak är tveksam.

Här tror jag på en match med en hel del målchanser då Dallas bör vara giftiga i kontringsspelet samtidigt som Tampa Bay såg bättre ut senast, vilket gör att jag tror på en del mål i matchen, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Khudobin (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT