I American Airlines Center tar Dallas emot Vancouver natten mot söndag, och här har ett lag imponerat klart mer än det andra.

Dallas slåss i toppen av tabellen och hittills har man tagit 92, och det har blivit 39 segrar på 72 matcher.
Nu senast tog man även en skön seger mot Pittsburgh med 3-2 då
resultaten på slutet varit lite svagare då man bara
Vunnit två av de fem senaste, så man har något att bygga vidare på. En av förlusterna kom även mot just Vancouver, så här har man revansch att utkräva.

Jämför man med gästerna så har man en betydligt starkare defensiv, något som också bidragit till att man tillhör toppen av conferencen.
Samtidigt finns det hot offensivt i Hintz, Robertson, Pavelski och Seguin, så man har en stark trupp i samtliga delar på isen, och man är ett klart bättre lag än gästerna.
Marchment saknas samtidigt som Wedgewood är tveksam.

Vancouver svaga defensivt

Vancouver slåss i den nedre delen av tabellen och en stor anledning till det är den svaga defensiven man visat upp under säsongen då man släpper in 3,7 mål per match i snitt, och då är det inte enkelt att vinna matcher.
På slutet har man visserligen spelat rätt bra och nu senast slog man San José mer 7-2 där man var kusligt effektiva framåt, och här kommer man få det betydligt svårare att hitta nätet.

Som tidigare nämnt är defensiven lagets stora svaghet. Offensivt finns det dock gott om kvalitet i Pettersson, Boeser, Beauvillier och
Miller, så man är inte ofarliga framåt, men känslan är att det blir den svaga defensiven som blir avgörande här.
Dermott, Ekman-Larsson, Mikheyev, Pearson och Poolman förväntas missa matchen samtidigt som Juulsen är tveksam.

Dallas är det bättre laget i matchen och då gästerna även har en del skador i truppen så bör man väga för lätt, och jag tror klart mest på hemmaseger i matchen.

Oettinger (Unconfirmed) - Demko (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip