Detroit och Chicago ska göra upp i en match jag tror blir ganska tight, och jag har en idé i matchen.

Detroit ligger sist i sin division då man bara vunnit fyra av sina 17 matcher, och det är givetvis en väldigt svag siffra.
Nu senast mötte man Chicago där man gjorde en rätt bra insats, men det blev tillslut en förlust efter förlängning med 2-3.

Truppen håller ingen högre nivå då man förutom spelare som Larkin, Mantha, Fabbri och Namestnikov ser väldigt tunna ut, och man kommer få rikta in sig på att kriga i botten av tabellen.

Nu är det hemmaplan och det är en klar fördel då man på bortaplan bara vunnit två av tio matcher. Hemma har man istället vunnit två av sju matcher, men där har man varit klart mer svårslagna då man har lyckats ta poäng i fyra av dessa matcher, och samtliga matcher har varit väldigt jämna resultatmässigt.
Saknas gör Bertuzzi samtidigt som Helm är tveksam.

Chicago har gjort en bra inledningen på säsongen då man skrapat ihop 20 poäng på 17 matcher, och man har vunnit åtta av sina matcher.
Nu senast så slog man Detroit med 2-3 efter förlängning där Kubalik avgjorde med sitt andra mål för matchen.
Detta var lagets andra raka seger då man innan dess slog Columbus hemma med 3-2 där även den matchen gick till övertid, och faktum är att hela åtta av lagets 17 matcher har slutat oavgjort efter ordinarie tid.

I truppen så finns det starka namn i Kane, Kubalik, Strome och DeBrincat, och det är spelare som är vassa framåt.
Man har dock en del spelare borta då spelare som Toews, Nylander, Seabrook och Murphy ser ut att saknas.

Nu är det ny bortamatch och där har man haft det betydligt mer kämpigt då man fortfarande inte vunnit någon match under ordinarie tid, och då har man hunnit med att spela nio matcher.
Man har dock varit med resultatmässigt i nästan samtliga matcher, och hela sex av dessa nio matcher har slutat oavgjort efter ordinarie tid.
Man kommer även till denna matchen med sex raka kryss på bortaplan, och här tror jag återigen på en tight match.

Detroit har inte rosat marknaden under säsongen, men samtidigt har Chicago haft oerhört svårt att vinna på bortaplan och här tror jag på en ny tight match, och oddset på krysset lockar klart mest.

Bernier (Unconfirmed) - Lankinen (Confirmed)

Speltips: X och jag investerar 1u till oddset 4.30 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip