Djurgården tar under kvällen emot Brynäs som gästar Stockholm för ett klassiskt möte. Jag hoppas att Brynäs kan komma upp i nivå så vi får se en bra hockeymatch men det har jag svårt att tro. Djurgården har denna säsong varit klasser bättre än Brynäs. Bara för att Brynäs är Brynäs så får vi så högt som 1.85 på Djurgården, korrekt odds borde vara 1.65-1.70, så mycket skiljer det mellan lagen just nu. Därför spelar jag med glädje Djurgården att vinna matchen till 1.85 hos Expekt med en flatinsats.

Djurgården är inne i en riktigt god form, man har fem segrar i sina sex senaste matcher och den enda förlusten kom på övertid mot Luleå på bortais, annars har det varit fem raka trepoängare. Djurgården ligger i dagsläget på en otroligt välförtjänt andraplats i serien men det är inte klart. Man ligger åtta poäng före de jagande lagen och det är givetvis ett försprång man kan tappa om man inte är på tårna. Jag tror och tycker att man ska slå Brynäs här idag. Ett Brynäs som i dagsläget ligger på tionde plats i tabellen och faktiskt inte är så säkra att ens nå slutspel. Det kommer man dock till 90% säkerhet göra, men risken finns.

Brynäs form är inget att hurra över. I Brynäs sju senaste matcher har man sex förluster där man i samtliga matcher tagit noll poäng, otroligt otroligt svagt med andra ord. Exempelvis i sina två senaste matcher har man förlorat mot först Örebro hemma med 3-4 och efter det i Brynäs senaste match förlorade man hemma mot Karlskrona med 1-4. Ett resultat som man ska skämmas rejält för. Med andra ord ser det långt ifrån bra ut för Brynäs som kommer få det sjukt tufft ikväll.

Detta blir grundseriens fjärde och sista möte mellan lagen. Djurgården vann de två första mötena med klara siffror på hemma samt bortaplan. Senaste gången lagen möttes vann dock Brynäs på hemmais, men idag är det återigen Djurgårdens tur att ha hemmafördelen och jag tror man tar vara på den och vinner ganska bekvämt.

Match: Djurgården - Brynäs
Spel: Djurgården
Odds: 1.85
Insats: Flat
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip