Efter en målsnål match är det återigen dags för mig att slå på överspelstrumman. Jag kommer spela över 4.5 mål i denna match till 1.76, oddset hittar vi hos Nordicbet , Betsson eller Betsafe . Vi spelar denna i vanlig ordning med en flatinsats. Jobba mål!

Nu är denna matchserie makalöst spännande efter att Djurgården senast stod för en mäktig vändning i slutminuterna, den vändningen var även oerhört viktig för oss som kunde smälla in Djurgården rak till 3.70! Nu är det alltså 2-1 i matcher till Djurgården och det är återigen dags för Djurgården att spela hemma. Med andra ord har Djurgården en JÄTTECHANS att gå upp till 3-1 i matcher här och då ha en otroligt bra chans att vinna denna semifinal.

Färjestad kommer vara fullkomligt desperata i denna match. Seriens bästa lag sitter nu i en riktigt tuff sits och måste mer eller mindre vinna denna match. Det känns som en match där båda lagen kommer vilja ta tag i taktpinnen. Färjestad med tanke på att det är deras sätt att spela hockey, samt att man ligger under och verkligen måste vinna denna matchen. Djurgården har full energi, spelar på hemmais och leder matchserien, jag tror det kommer bli en oerhört offensiv från båda lagen i denna match.

Det finns även mycket goda möjligheter för att det kommer röras upp en hel del känslor i denna matchen. Det har hittills inte varit speciellt mycket utvisningar i denna semifinal, men det kommer komma mer och mer då matcherna blir av större vikt hela tiden. När det väl blir utvisningar mellan de här två lagen så brukar det ringa. I den senaste matchen blev det inget powerplaymål, en stor anledning till det var givetvis att det endast var två powerplay under hela matchen. I de två tidigare matcherna har det dock blivit galet många mål i PP. I den första matchen blev det två kassar i PP och i match nummer två där Djurgården vann med 5-3 så blev det hela FEM powerplaymål, jag upprepar FEM powerplaymål. Det är dock ingen slump att det blir så galet mycket PP-mål mellan dessa två lag. Djurgården och Färjestad var grundseriens bästa lag när det kommer till powerplay.

Jag tycker att över 4.5 mål till 1.76 är ett generöst odds och spelar detta spel med glädje.

Match: Djurgården - Färjestad
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.76
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet , Betsson , Betsafe
Spelstopp: 19.30

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip