Djurgården ställs mot Linköping på Hovet i Stockholm och vinner hemmalaget den här matchen tar de tredje raka.
Om de lyckas? Ja, jag tror det!

Linköping gästar huvudstaden med en förlust på bortais mot Timrå IK i bagaget. 3-1 slutade det då och innan det kammade LHC en poäng borta mot Luleå där de förlorade med 3-2 efter förlängning.
Nu ska Linköping göra tredje raka bortamatchen och detta mot ett formstarkt Djurgården som förstärkt laget kraftigt inför säsongsavslutningen.

Djurgården har dessutom två raka vinster i bagaget. Inledningsvis slog de Leksand med 2-1 på hemmais efter en straffläggning och därefter blev det full pott hemma mot IK Oskarshamn där stockholmarna vann med 4-2.
Tim Söderlund har plockats in, så även Alexander Salak. Den sistnämnde är dock inte spelklar förens till helgen, men man har även förstärkt defensiven med Cameron Schilling som visat sig vara ett riktigt vasst nyförvärv.

Tom Nilsson har gått sönder och kommer inte till spel här - som det verkar kanske han till och med missar resten av säsongen.
Tungt, tungt avbräck för Djurgården. Men med två raka vinster i bagaget blåser det positiva vibbar kring hemmalaget igen och nu har man också en huvudtränare på plats och detta i Joakim Fagervall som tagit sig an uppdraget efter en misslyckad sejour i Malmö Redhawks.

Min idé är att formstarka Djurgården gör bra ifrån sig igen.
Linköping har gjort en bra säsong, men formen... den är ifrågasatt.

SPELTIPS
Djurgården vinner matchen (inklusive övertid / straffar) och detta till 1.80 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip