Dags för CHL igen och nu har man kommit fram till kvartsfinal. Jag har valt ett spel i matchen mellan Djurgården och München.

Djurgården kommer med tre raka segrar i SHL efter att man senast slagit Örebro borta med 2-5.
Man gjorde en bra match i två perioden där sedan Örebro jagade i sista perioden, men man höll undan på ett bekvämt sätt.
Nu ska man spela kvartsfinal i CHL efter att man slagit ut Skellefteå i åttondelen med totalt 7-4 över två möten.
Axelsson ser ut att växa in mer och mer i laget och han har gjort en del bra matcher hittills. Han kommer bli riktigt nyttig för laget framöver då han är en riktigt skicklig hockeyspelare. Här får man spela på hemmaplan i första mötet i CHL, och man bör vara det starkare laget och sätta sig i en bra sits inför returen.

München leder den inhemska ligan i fin stil då man har tio poäng ner till tvåan Straubing. I CHL slog man ut Yunost Minsk med 9-2 totalt där siffrorna är något större än hur det såg ut spelmässigt. Nu är man dock här och spelare som Voakes och Bourque är två av lagets bästa offensiva spelare och lär vara ett hot mot hemmalagets defensiv. Laget har dock visat upp en lite svagare defensiv i några av de senaste matcherna, och här lär man inte ha råd med några misstag. Svenska ligan håller också en högre klass än den tyska överlag, så truppmässigt ser jag Djurgården som det bättre laget.

Här tror jag Djurgården visar sig starkast och sätter sig i en bra situation inför returen, och jag tror man vinner matchen på ordinarie tid.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip