Dags för match nummer fyra mellan Skellefteå och Djurgården där Djurgården har tagit tag i taktpinnen och leder matchserien rättvist med 2-1 efter hemmasegern under onsdagen. En oerhört viktig match detta som känns oerhört avgörande, Skulle Skellefteå förlora så är nog matchserien till 90% säkerhet avgjord, men andra ord oerhört mycket på spel. Mitt beslut i denna match kommer att bli att spela överspelet. I skrivande stund så betalar över 4.5 mål 1.94, spelet hittas hos Nordicbet och spelas med en flatinsats.

Senast Skellefteå spelade hemma mot Djurgården så föll man med 6-3, ett oerhört tungt negativt resultat. Jag tror kanske inte att det kommer bli en sån makalös målfest igen, men möjligheterna att det trillar in över 4.5 mål ser jag som mycket goda. Det är som sagt en måstematch för Skellefteå samtidigt som Djurgården kan spela ut 100% då man har sitt försprång i matchserien samt vet att man kommer få spela en avgörande match på hemmais om man skulle förlora här.

Varken Djurgården eller Skellefteå är speciellt bra när det kommer till boxplay. Däremot är Djurgården riktigt vassa i sitt powerplayspel. I de två senaste matcherna så har det varit riktigt heta känslor och desto längre en slutspelsserie håller på, desto mer känslor kommer det att bli. Det r givetvis en bra förutsättning för att få se en del mål. Utvisningar ger givetvis betydligt större möjligheter för att det ska rulla in en och annan kasse.

Dessutom tycker jag att Mantas Armalis har sett riktigt labil ut på slutet. Skellefteå måste vinna, samtidigt som Djurgården kan spela ut, dessutom kommer det bli riktigt heta känslor och troligen en hel del utvisningar. Dessa faktorer bidrar till att jag tror det finns mycket fina möjligheter att få se fem mål under fredagskvällen. Över 4.5 mål till 1.94 är ett bra spel hos Nordicbet .

Match: Skellefteå - Djurgården
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.94
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip