Återigen är det dags för SHL! Djurgården möter Timrå under tisdagen och så fina som Djurgården varit den senaste tiden har jag oerhört svårt att se att Timrå ska orka med. Djurgården -1.5 spelas till 1.72 hos bet365 med en flatinsats i vanlig ordning.

Djurgården har som sagt verkligen levererat på slutet. Just nu ligger man på en fjärdeplats i SHL endast tre poäng bakom serieledande Luleå som står på 69 poäng. Djurgården hade tre raka segrar inför uppehållet, men i den sista omgången fick man ge sig borta mot Luleå där man föll med 2-1. Nu krävs en seger hemma mot Timrå om man fortsatt vill vara med och slåss om topplaceringarna i SHL.

Timrå har det oerhört tungt, klappsist i serien och man känner nog hur den här säsongen håller på att rinna dem är händerna. Fyra raka matcher utan poäng samt sju förluster i sina åtta senaste matcher talar sitt tydliga språk, Timrå håller inte. Nu är det hela nio poäng upp till säker mark och jag kan inte se hur Timrå ska klara det. Kvalserien väntar bakom hörnet.

Timrå är seriens sämsta bortalag, samtidigt som Djurgården har varit riktigt starka på hemmais den senaste tiden. Timrå är dock seriens bästa lag i powerplay, det säger en hel del om hur oerhört svaga Timrå är i spelet fem mot fem. Djurgården är några promille sämre än Timrå i PP så även dem är oerhört starka i spelformen. Timrå är dock riktigt svaga i BP, så klar fördel Djurgården i specialteams.

Nej, det här blir en oerhört tuff match för Timrå, jag tycker Djurgården ska vinna med två mål väldigt ofta här och tycker således att spelet på Djurgården är fint.

Match: Djurgården - Timrå
Spel: Djurgården -1.5
Odds: 1.72
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip