SHL är tillbaka under torsdagskvällen och en intressant match spelas på Hovet i Stockholm där Timrå IK gästar Djurgårdens IF.

Hemmalaget har stått för en svag säsongsinledning och är just nu nästjumbo i tabellen med 15 poäng på 18 matcher. Målskillnaden för stockholmarna är 47-66 och i sista matchen innan uppehållet som precis har varit föll de mot Luleå Hockey med hela 7-0 - då på bortais.
Senast DIF agerade hemmalag så bröt de en förlustrad på fem raka hemmamatcher utan seger genom att besegra Färjestad med 5-3 och nu väntar en viktig tillställning mot tabelljumbon.

Timrå är alltså tabelljumbo. Nykomlingen har spelat in elva poäng på 17 SHL-matcher så här långt och noteras för en målskillnad på 36-66.
Ser vi till vad TIK har presterat på bortais så är det en seger av nio möjliga och som bortalag har Timrå 14-33 i målskillnad.
Gästerna gick till uppehåll med en seger i bagaget och för deras del så kom den på hemmais mot Brynäs som slogs med 4-3. På resande fot har det dock blivit förlust i sju raka och min feeling inför nedsläpp i huvudstaden ikväll är att denna förlustsvit kan förlängas för Timrå.

Djurgården blir favoriter på hemmais och jag tror de levererar.
21-årge Filip Cederqvist har plockats in från Tingsryds AIF inför den här säsongen och han har hittills inte gjort bort sig i SHL.

SPELTIPS
Cederqvist över 0,5 poäng till 2.00 hos Unibet .
Hittills har Cederqvist gjort elva poäng på 18 matcher (6+5).

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip