3-1 i matcher för hemmalaget här. Ska det avgöras eller blir det fortsatt spänning i denna matchserien? Läs vad jag tror!

Vi har alltså 3-1 i matcher inför den femte matchen lagen emellan. Det var enbart hemmasegrar de tre första matcherna lagen emellan med senast lyckades Eisbären vinna med 1-3 borta, efter att sista målet kom i öppen kasse. Man gjorde en grym andraperiod där man vann den med 0-1, men resultatet var i underkant och man vann skotten den perioden med 4-19. Hemma har man vunnit båda matcherna, den ena med 4-1 och den andra med 8-1, dvs klara siffror i båda matcherna. Senast gick kedjan med Petersen-Sheppard-Backman poänglösa i matchen. Dessa spelare är de som ska producera framåt, och det var en styrka att se att man ändå kan vinna matcher!

Grizzly Wolfsburg har kniven mot strupen här efter förlusten hemma senast. Man möter ett fruktansvärt bra hemmalag, vilket man fått känna på i båda matcherna man lirat här under slutspelet. Man har bara lyckats vinna en av de tio senaste bortamatcherna mot laget, och den kom på förlängning.
Förutom i segermatchen på hemmaplan så har man haft svårt med målskyttet och i de fyra mötena hittills så har man i tre av matcherna bara gjort ett mål framåt, och då är det så enkelt att det är svårt att vinna matcher, om än möjligt. Man har släppt in 17 mål dessa fyra matcher, och där är också en nyckel man måste slipa på för att inte säsongen ska ta slut här.

Jag tror Eisbären Berlin blir alldeles för svåra nu när det vankas bortamatch för Grizzly Wolfsburg, och litar på att man gör jobbet och går vidare till semifinal.

Speltips. 1 asian hcp -1 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip