Natten bjuder på match mellan Edmonton och Ottawa, och här har jag en idé.

Edmonton kommer till denna matchen med en seger i ryggen då man slog Calgary senast med 3-2, och man vände 1-2 till 3-2 i den tredje perioden.
Spelmässigt så var matchen jämn, men McDavid ville annat då han avgjorde med dryga fyra minuter kvar att spela.
Innan dess blev det tre raka nederlag mot tunga Toronto, så segern senast gav nog en del självförtroende.

Truppen håller en bra nivå då man har stjärnor som McDavid och Draisaitl som ligger etta och trea i den totala poängligan. I övrigt så finns det kvalitet i Nugent-Hopkins, Barrie och Neal, så man håller en högre nivå än motståndarna här.

Nu är det även hemmaplan och trots att man gjort det klart bättre på bortaplan så har man gjort det okej då man vunnit sju av 15 matcher, och här möter man ett väldigt svagt bortalag.
Saknas gör Kassian, Koekkoek och Lagesson.

Ottawa vann sin senaste match borta mot Calgary med 3-4 efter straffar, och det var ett riktigt bra att ta poäng.
Man tappade dock en 1-3 ledning i den tredje perioden där man var det klart svagare laget, och det hade inte alls varit orättvist om hemmalaget hade vänt på matchen.

Säsongen hittills har inte varit någon höjdare då man bara vunnit nio av sina 27 matcher, och det är såklart ett väldigt svagt facit.
Nu är det även bortaplan och där har man bara vunnit fyra av 15 matcher, så man trivs absolut inte på resande fot, och här tror jag inte att man är lika lyckosamma som senast.
Saknas gör Stepan och Högberg.

Edmonton håller en högre nivå än gästerna, och då man har hemmaplan här så bör man kunna visa sig starkast, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Smith (Unconfirmed) - Murray (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u till oddset 1.65 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip