Match i NHL inatt där Edmonton gästas av Vancouver, och jag tar ställning.

Edmonton kommer från tre raka segar där man bland annat slagit Columbus borta med 0-4 och nu senast vann 3-4 borta mot Buffalo. Formen är således god och spelare som McDavid och Draisaitl fullständigt glöder just nu. Sista två matcherna har man gjort fem poäng vardera, och det kommer bli jobbigt för Vancouvers defensiv att hålla dessa spelare borta från poängprotokollet.
Man spelade sin senaste match natten till onsdagen och har haft ett par dagars vila för att kunna slipa ytterligare på detaljer i spelet, men framförallt välbehövlig vila i en lång säsong.

Vancouver kommer från seger med 3-2 hemma mot Toronto efter förlängning, och det var en tuff match för laget. Matchen spelades natten till torsdagen och med det sagt så har man bara 24 timmar mellan matcherna, och bör vara klart segare i benen än ett utvilat Edmonton. Tycker heller inte spelet sett jättebra ut senaste tiden och man har två segrar de fem senaste, där båda segrarna är tagna på hemmaplan, vilket inte är fallet i denna match.
På bortaplan så har man förlorat åtta av de nio senaste matcherna, och bara vunnit mot LA Kings på straffar, och jag tycker inte alls man känns lika vassa som Edmonton för dagen.

Ett utvilat Edmonton med storstjärnor som är glödheta tycker jag ska ha fin segerchans mot Vancouver, och jag tror man tar sin fjärde raka seger inatt!

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip