Formtoppade Färjestad jagar förstaplatsen i tabellen, och efter fin form en längre tid så håller man fortfarande sig kvar i kampen med Luleå , och här gästar Brynäs.

Färjestad förlorade något oväntat näst senast mot Mora Borta med 3-0, och trots att man sköt hela 40 skott på mål så fick man inte in pucken. En dag senare mötte man Mora på hemmaplan och då blev det åka av rejält då man vann med 8-3 där man sköt 46 skott.
Formen är på absoluta toppen och man har vunnit nio av de tio senaste matcherna. Man ligger två poäng bakom serieledande Luleå som även dem bara vinner och vinner, så ska man ha chans att gå om så måste man fortsätta vinna de sista matcherna, och detta är en match man bara ska vinna.
Flera spelare är i kanonform, och man har vunnit 18/23 matcher på hemmaplan, så det är otroligt svårt att komma och hämta poäng för motståndarna.

Brynäs har fallit rejält senaste tiden och man står på fem raka förluster. Man har en del tunga skador där Kellman fortfarande inte är spelklar.
Komma till bortamatch mot ett stekhett Färjestad kommer inte bli någon rolig uppgift, och man bör få svårt att få med sig poäng här.
Man ska ställa upp med samma lag som senaste matchen.

Speltips: 1 asian hcp -1 och jag investerar LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip