Glödhett möte mellan Färjestad och HV71 väntar, och utgången är för mig oviss, men att det blir mål tvekar jag inte på.

Färjestad kommer med fyra segrar de fem senaste matcherna och senast slog man Malmö borta med 5-6. De tre senaste matcherna har man öst in hela 16 mål och formen är helt på topp inför mötet med HV71 här. Jesper Olofsson stod för ett hattrick i matchen mot Malmö och står på sju poäng de fyra senaste matcherna, så både lag och spelare är helt på topp. Hemmaplan här och man trivs bra här och det är bara Växjö som är bättre på hemmaplan, men ikväll lär det bli tufft då ett formtoppat HV71 kommer på besök.

HV71 förlorade senast med 1-3 hemma mot Skellefteå, men spelmässigt så var man det bättre laget och formen verkar inte ge vika även om man inte fick in puckarna. Innan dess hade man fem raka segrar och målproduktionen rullade på bra, och det kommer krävas ett ordentligt jobb om man ska rå på Färjestad på bortaplan.
Man har många skickliga spelare offensivt och när Anton Bengtsson står på sex poäng de fem senaste matcherna så kan man se att hela laget håller hög klass för dagen.
Med spelare som Tedenby, Ljungh med flera så har man trupp att hålla sig kvar på direktplats till kvartsfinal, och under säsongen har man 2-1 i matcher mot Färjestad, så man kommer komma in i matchen med gott självförtroende.

Jag tror vi kommer få se en intensiv och chansrik match mellan två formtoppade lag, och räknar med att målen trillar in.

Speltips: Över 5 mål asian hcp och jag investerar 2u hos Unibet , LeoVegas eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip