Speltips: Färjestad - Luleå

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2018-12-06 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.40
Tips: 1
Full omgång i SHL under torsdagen och det tackar man aldrig nej till. En match som jag verkligen höjt på ögonbrynen inför är matchen mellan Färjestad och Luleå. Hemmalaget Färjestad har tickat upp till 2.40 på den raka ettan och det tycker jag är alldeles för högt. Korrekt odds i min bok runt 2.20. Detta spel finns hos flera sidor, men jag väljer att ta det hos Rizk eller OHMbet med en flatinsats.

Färjestad ligger för tillfället på andra plats i serien strax bakom Luleå. Tre poäng i denna matchen och Färjestad är serieledare för första gången denna säsongen, mer motiverande än så blir det inte. Färjestad har en ruskigt fin form med tre raka trepoängare samt totalt sju segrar i sina åtta senast spelade matcher. Färjestad har dessutom fyra raka segrar på hemmais, så självförtroendet är givetvis stort när man glider in på hemmaisen under torsdagskvällen. Färjestad kommer senast från en mycket stark bortaseger mot en av giganterna i SHL, Djurgården. Färjestad gör inte så mycket mer än godkänt i specialteams. Men ligger man tvåa i SHL och har chansen att knipa förstaplaceringen innebär detta givetvis att man är oerhört bra i spelet fem-mot-fem. Sen säger jag absolut inte att Färjestad är dåliga i PP eller BP, men helt klart är att man inte bara vinner sina matcher i de spelformerna.

Om jag pratade om att Färjestads form är god så är den faktiskt ingenting mot Luleås form. Luleå är nu uppe i fyra raka segrar samt att man vunnit elva av sina tretton senast spelade matcher. En form som faktiskt inte ska vara möjlig för Luleå med det spelarmaterialet man har. Men nu är Luleå serieledare och man kan inte annat än säga att dem förtjänat det när dem varit så oerhört starka de senast två månaderna. Jag har dock sagt innan, och kommer hålla fast vid att Luleå inte är i toppen för att stanna. Precis som Linköping förut, Linköping började säsongen urstarkt men har sedan dippat rejält. Jag tror samma kommer ske för Luleå över tid. Luleå har gjort det fruktansvärt bra i specialteams, framförallt i boxplay där man är en av de bästa i serien. Trots Luleås otroligt bra form, serieledning samt specialteams är det i min mening helt fel att Luleå knappt är underdogs borta mot Färjestad. I min bok är det ett väldigt givet spel på Färjestad.

Match: Färjestad - Luleå
Spel: Färjestad
Odds: 2.40
Insats: Flat
Bolag: Rizk, OHMbet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder
  Färjestad - Luleå
Spela på Speltips Färjestad - Luleå
SHL-Grinder - 5 December 2018 - 23:01
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Goffin - Albot
Tennis - ATP Halle - Gof -3,5 games
1.64
19:00  Jönköping Södra - Varberg
Fotboll - Superettan - 2 (asian +0)
1.94
21:00  England - Japan
Fotboll - Dam-VM - Inget mål före 34:00
1.83
21:00  Skottland - Argentina
Fotboll - Dam-VM - Skottland Ö5,5 hörnor
1.72
02:30  Argentina - Paraguay
Fotboll - Copa America - BLGM
2.10
21:00  Deportivo La Coruna - Mallorca
Fotboll - La Liga 2 - 1
2.00
21:00  USA - Sverige
Fotboll - VM - damer - Under 2,5 mål
2.14
01:00  Uruguay - Japan
Fotboll - Copa America - Uru inte mål i båda hl
1.94
  Rekatochklart Poolspel Insats
18:30  Topptipset ons 19/6 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming