Dags för match mellan Färjestad och Malmö. Jag kan tycka att hemmalaget ska ha oerhört goda möjligheter att vinna denna drabbning och kommer således spela Färjestad att vinna matchen under ordinarie tid till 1.86 gånger pengarna. Spelet hittas hos bet365 och tas i vanligt ordning med en flatinsats.

Färjestad ligger i skrivande stund på en mycket fin tredjeplats i SHL endast sex poäng bakom serieledande Luleå och då har Färjestad spelat en match mindre än serieledarna. Färjestad hade mellan den 29 november och den 19 december en mycket fin form med fem raka segrar och totalt 15/15 inspelade poäng. Efter det avslutade man kalenderåret 2019 på sämsta tänkbara sätt med tre av tre förluster. Färjestad kom dock direkt tillbaka på rätt spår efter att man hemmaslog Linköping med 3-1 den andra januari och nu är man återigen inne på vinnarspåret. Färjestad är absolut en kandidat till att lyfta SM-bucklan senare i vår, men om man ska göra det så måste man vinna denna typen av matcher som idag. En mycket fin möjlighet till att detta spel sitter är att Färjestad är seriens bästa lag när det kommer till powerplay och Malmö är mycket svaga i boxplay, tar Malmö någon utvisning för mycket så kommer man verkligen att bli straffade.

Malmö kommer till denna matchen med en fin form. Man förlorade visserligen sin senaste match, men ser man till Malmös sju senaste matcher så har man hela fem segrar. Malmö ligger på åttonde plats i SHL med 45 inspelade poäng efter 31 spelade omgångar. Alltså elva poäng bakom Färjestad som dessutom har spelat två matcher mindre än Malmö. Malmö anser jag vara ett lag för play-in och eventuellt en kvartsfinal, men längre än så ska man nog inte kunna gå. När Malmö kommer till Karlstad under torsdagen så tror jag klasskillnaden kommer visa sig och Färjestad till 1.86 gånger pengarna tycker jag inte är ett dumt spel alls.

Match: Färjestad - Malmö
Spel: Färjestad
Odds: 1.86
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00 torsdag

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip