Rekar återigen Färjestad mot Mora innan matchen mellan lagen (fredag) inte ens har börjat. Men har en stark tro på att Färjestad kommer vinna fredagens möte då dem är ett klart bättre lag än Mora. Färjestad -1.5 betalar i detta nu 2.02, det tror jag inte den kommer betala när pucken släpps imorgon (lördag). Spelet tas hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe med en flatinsats i vanlig ordning.

Reken kommer givetvis bli ganska liknande som den förra på Färjestad mot Mora, men väljer då istället att hålla den rätt kortfattad då jag redan har analyserat denna matchen. Men jag tänker att jag går igenom huvudanledningarna till att Färjestad kommer slå Mora med minst två puckar imorgon lördag.

Färjestad är ett klart bättre lag än Mora för det första och via två segrar i back-to-back-mötet skulle man skapa sig ett oerhört fint läge att vinna grundserien 2018/2019.

Färjestad har haft en helt makalös form den senaste tiden och motivationen är givetvis på topp eftersom man "leder" serien och har mycket goda möjligheter att vinna grundserien och således ha bästa tänkbara väg till att vinna SM-guld 2018/2019!

Mora har absolut ingenting att spela för. Örebro har ett rätt enkelt spelschema framöver, så jag ser det mer eller mindre som en omöjlighet att Mora skulle kunna knappa igen 9 poäng på de få omgångarna som är kvar att spela. Skulle Mora dessutom falla mot Färjestad under fredagen som jag verkligen tror så är läget HELT omöjligt. Då ser jag det som mycket troligt att Mora klappar igenom totalt när man inser att det till 100% väntar kvalspel för att hålla sig kvar i SHL till nästa säsong.

Färjestad har åtta raka segrar samtidigt som Mora har tre förluster i sina fyra senaste matcher. Och som sagt, vinner Färjestad under fredagen finns det inte en möjlighet att hemmalaget -1.5 betalar mer än 1.90 när pucken släpps under lördagen. Bra spel detta!

Match: Färjestad - Mora
Spel: Färjestad -1.5
Odds: 2.02
Insats: Flat
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: Lördag 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip